WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR BEWONERS MET SOCIALE PIT!

Jouw nieuwe buren?

Hier vertellen enkele toekomstige bewoners waarom zij niet kunnen wachten tot De BinnenHaven een feit is!

Sinds ik alleen met de kinderen woon, ben ik op zoek naar een plek waar ik iets meer aanspraak heb. Voor mij betekent de BinnenHaven tussen mensen wonen die net dat extra stapje willen zetten om samen een fijne, duurzame en veilige woonomgeving te creëren. Het lijkt mij leuk om in de tuin bezig te zijn en af en toe aan te schuiven bij de koffie en de borrel. Voor de kinderen is dit ook een superlocatie naast de Skills Garden. Een appartement op een plek waar veel gebeurt en waar we veel inspraak over de invulling hebben, ik heb er zin in!

Eva van Oene

Ik wil graag in Almere Haven blijven wonen, in een hofje met een mooie mix van mensen. En daarom wil ik het liefst in De BinnenHaven gaan wonen, omdat ik actief en gezellig oud wil worden. Samen activiteiten ondernemen, als je daar zin in hebt, dat vind ik een mooi vooruitzicht. Ik geloof in dit project en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Op naar een positieve toekomst!

Marjan

In de jaren 80 woonde ik in een woonwerkgemeenschap die jammer genoeg niet kon blijven bestaan… Daarna ben ik steeds op zoek gegaan naar een woonproject dat me zou passen, en dat project heb ik nu in De BinnenHaven gevonden! Het lijkt me mooi om er samen met een zo gevarieerd mogelijke groep de komende jaren naar toe te groeien!

Chaja

Voor ons is De BinnenHaven een plek waar wij straks in een sociale buurt veilig kunnen wonen, waar iedereen je kent en waar je op elkaars hulp kunt rekenen. Heel belangrijk als je dat niet meer zo goed weet zelf te regelen en het allemaal wat lastiger gaat omdat je hersenletsel hebt gekregen, zoals mijn man. Elkaar begroeten, een praatje maken met elkaar, er gewoon bij horen. Dat maakt je dag toch al meteen een stuk leuker! En het meepraten en beslissen over hoe De BinnenHaven er straks gaat uitzien en dat we zo duurzaam mogelijk gaan bouwen is helemaal mooi meegenomen. We kijken er naar uit!

Helga en Peter