Mail naar info@debinnenhavenalmere.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief Wooncoöp De Binnenhaven of voor vragen. Kennismaken met de andere coöperatieleden? Sluit je aan bij de regelmatige informatiebijeenkomsten. Ook hiervoor kun je je aanmelden bij: info@debinnenhavenalmere.nl.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Dat kan ook via de onderstaande contactinformatie of door een bericht te sturen met het onderstaande formulier.
We willen het proces van lid worden zo transparant en zorgvuldig mogelijk laten verlopen. Daarvoor hebben we de volgende lidmaatschapprocedure opgesteld:
stap 1. Informatiebijeenkomst bijwonen van De BinnenHaven. Deze worden georganiseerd in buurthuis Corrosia in Almere Haven. Hiervoor kun je je opgeven via: info@debinnenhavenalmere.nl .
stap2. Als je je wilt inschrijven, dan kun je op de informatiebijeenkomst vragen om het inschrijfformulier. Tegelijk met dat formulier krijg je ook onze informatiebrochure en het sociaal bestek toegestuurd.
stap3. Het ingevulde inschrijfformulier met motivatie mailen naar: ledenadministratie@debinnenhavenalmere.nl
stap 4. Het welkomstcomité nodigt je uit voor een intakegesprek. Dat gebeurt in collectief verband, samen met 2-3 andere kandidaatleden.
stap 5. Het welkomstcomité legt haar advies over toetreding van het kandidaatlid voor aan het bestuur en bij afwijzing aan een tweetal onafhankelijke raadgevers; deze geven gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur.
stap 6. Het bestuur besluit over het lidmaatschap en informeert de kandidaatleden daarover
stap 7. Vanaf het moment van goedkeuring door het bestuur ben je aspirantlid van De BinnenHaven
stap8. Na betaling van het lidmaatschapsgeld ben je vervolgens volwaardig lid van onze vereniging
——————————————————–
Let op: Kan iedereen lid van De BinnenHaven worden?
Ja dat kan. Alleen kan het zijn dat er door onevenwichtigheid in de samenstelling van de vereniging tot een (tijdelijke) ledenstop voor bepaalde groepen of woonwensen wordt besloten. En dat in dat geval andere kandidaat-leden voorrang krijgen, totdat er weer een evenwichtige mix is ontstaan. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om woningtypes, leeftijden, zorgvraag, huishoudens.